ONZE VISIE

Wij willen graag uw verhaal vertellen en zijn dan ook altijd opzoek naar het verhaal achter een bedrijf, project, product of evenement. Als een klant dit verhaal begrijpt voelen zij zich verbonden met het bedrijf, project, product of evenement. Er is geen beter medium om die verhalen te vertellen en verbindingen te maken dan video.

 

Wij denken dat video een zeer krachtig medium is. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Door beelden, muziek en dialoog te combineren kunnen de emoties uit verhalen in video's worden vastgelegd. De consument hoeft geen lange teksten te lezen of moeite te doen om het verhaal tot zich te nemen. In andere woorden video is een passief medium. Het verhaal blijft zo toegankelijk voor iedereen.

 

Door video’s compact te maken en de informatiedichtheid hoog te houden worden video’s ideaal voor het overvolle digitale medialandschap. Een gemiddelde facebook-feed zit vol met media die allemaal de aandacht van de gebruiker proberen vast te pakken. Wij proberen hier tussen uit te springen door met onze video’s een simpele duidelijke boodschap mee te geven aan de kijker.

 

De nieuwe generatie van media consumenten heeft door blootstelling aan steeds meer media met een grotere informatiedichtheid een kortere spanningsboog gekregen. Hier spelen wij op in door onze video’s op maat te maken voor sociale platformen en een gerichte doelgroep.